3-4 Nisan 2010 Açık Öğretim Sınav Soruları ve cevapları işte. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavı (03.04.2010) ve (04.04.2010) yapılacak. AOF sınav soruları ve cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz..Her sene 3 defa yapılan açıköğretim fakültesi sınavlarından başarılı bir şekilde geçmek hepimizin arzusu. Çünkü okuduğumuz bölümde başarılı olmak günümüzde hem maddi, hemde manevi olarak neredeyse tüm toplumumuzu etkiliyor. Bunun tersi sadece emeğimizin değil, zamanımızın, paramızın, moralimizinde heba olması demek. Bu yüzden tüm gücümüzle bu sınavların üstesinden gelmeye çalışmalıyız.

Türkiye’nin dört bir yanından Açıköretim sınavına katılarak ter döken öğrencilerin ara sınav maratonu bu sabah itibari ile başladı.

Açıköğretim Fakültesi 2010 2. Dönem Soru Ve Cevaplarına ulaşma yönergesi:

Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2001 yılından bu yana sınav soruları ve cevap anahtarları e-Kitap biçiminde yayınlanmaktadır. Öğrenciler TC kimlik numarasıyla oturum açarak “Fakülte” başlığından “Sınav Soruları” seçeneğine, “Bölüm” başlığından öğretim yılını, “Ders” başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebilirler.

Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi öğrencisi iseniz, “T.C. Kimlik Numaranız” ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz.

Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Batı Avrupa Programı öğrencisi iseniz, “Öğrenci Numaranız” ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi örgün program öğrencileri de portalda “Öğrenci Numarası” ile oturum açabileceklerdir.

Yabancı uyruklu örgün program öğrencileri portalda “9…” ile başlayan “Öğrenci Numarası” ile oturum açabileceklerdir.

Eğer öğrencimiz değilseniz, yukarıdaki kutucuğa “konuk” yazarak e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz. Ancak bu durumda, çoğu hizmetimizden sınırlı olarak yararlanabilirsiniz.

Öğretim Üyelerimiz, kendilerine bildirilen kullanıcı adı ve şifreleri ile sistemde oturum açabilirler.

Internet Explorer’da güvenlik ve gizlilik ayarları varsayılan düzeyden daha yukarda olmamalıdır.

e-Öğrenme portalına Türkçe karakterli alan adları (http://eöğrenme.aöf.edu.tr , http://eöğrenme.açıköğretim.edu.tr vb.) ile giriş yapabilirsiniz. Bunun için Internet Explorer 7.0 ya da Mozilla Firefox 2.0 kullanmanız gerekmektedir.

Açıköğretim giriş : http://eöğrenme.aöf.edu.tr , http://eöğrenme.açıköğretim.edu.tr

Açıköğretim (Aöf) Sorularını Adım Adım İndirme

1- Öncelikle açıköğretim fakültesinin e-ogrenme sitesine giriyoruz. Buradan siteye girebilirsiniz: http://eogrenme.anadolu.edu.tr/

Karşımıza bu sayfa geliyor. Burada “Oturum Aç” a basıyoruz

2- Karşımıza giriş yapacağımız sayfa geliyor. Buraya T.C. Kimlik Numarasını giriyoruz.

3- T.C. Kimlik Numaramızı girdikten sonra karşımıza aşağıdaki sayfa geliyor.

Buradan sırasıyla şunları seçiyoruz.

2 Numaralı Fakülte Yazan Yerden SINAV SORULARI seçenğini seçiyoruz.

3 Numaralı Bölüm Seçiniz Yazan Yerden İstediğiniz Yılları seçiyoruz.

4 Numaralı Ders Seçiniz Yazan Yerden Seçtiğiniz Yıllara Ait Ara Sınav , Final ya da Bütünleme Soruları seçeneklerinden birini seçiyoruz.

4- Bu seçimi yaptıktan sonra seçtiğiniz yıla ait soruların olduğu sayfa aşağıdaki gibi karşınıza geliyor. Buradan kırmızıyla işaretli yere tıklıyoruz.

5- Seçtiğin yıla ait tüm dersler karşımıza aşağıdaki gibi geliyor ve istediğimiz dersi seçiyoruz. Ben örnek olarak Muhasebeye Giriş dersini seçiyorum.