Entries for Ocak, 2010

İngiltere ile kolaj krizi

İngiltere’de yayınlanan Metro adlı gazetenin 28 Ocak tarihli sayısında Başbakan Erdoğan için, köpek şeklinde bir kolaj çizilerek yayınlandı.
Danimarka’daki karikatür olayının ardından şimdi de İngiltere ile kolaj krizi çıktı. İngiltere’de yayınlanan Metro adlı gazetenin 28 Ocak tarihli sayısında Başbakan Recep Tayip Erdoğan için, köpek şeklinde bir kolaj yayınlandı. Gazetenin sahibinin Yahudi kökenli bir işadamı olması ve [...]

ABD Ay’a gitmiyor

ABD Başkanı Barack Obama’nın, ülkesinin 2020′ye kadar Ay’a yeniden gitme projesinden vazgeçtiği ve Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) gidecek ticari uzay araçları ile roketlerin geliştirilmesini teşvik etmek istediği bildirildi.
Beyaz Saray’dan isminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili, Florida Today gazetesinde Perşembe günü bu yönde çıkan haberi doğrulayarak, “Constellation programı öldü” dedi.
Amerikan hükümetinin yapacağı önerinin, büyük oranda Norman Augustin [...]

Scorpions veda ediyor

Dünyaca ünlü Alman hard rock grubu Scorpions, 40 yıldan fazla süren müzik kariyerine son veriyor.
Scorpions, kendi internet sayfasında yaptığı açıklamada, ”Yolun sonuna geldiğimiz konusunda anlaştık” dedi.
1990′lı yılların başında ”Wind of Change” gibi hit olmuş parçalara imza atan grup, Mart ayında çıkacak son albümleri ”Sting In The Tail” ve Mayıs ayında Almanya’da başlayacak ve ”birkaç yıl [...]

Tuhaf cisim sıyırdı geçti

13 Ocak. 2010 Çarşamba günü ne olduğu henüz anlaşılamayan bir uzay cismi Dünya’nın çok yakınından geçti.
Astronomlar, cismin uzaydaki hurda parçalarından biri veya küçük bir asteroid olabileceği düşüncesinde. Çapı 10-15 metre olarak ölçülen cisim çok küçük olduğundan, Dünya’ya çarpsa bile ciddi zarara yol açmayacaktı.
NASA’dan yapılan açıklamada, uzay cisminin Dünya’ya yaklaşık 128 bin kilometre uzaktan geçtiği belirtildi.

Mynetten Haberler

Öpüşme sırasında etrafa yayılan sıvı fazla olursa ne olur? Bir kadın bir erkeği nasıl yatakta etkileyebilir? Kadınlar neden serseri adamları beğenir?
Sanatın çıplak tarafı her zaman insanların yoğun ilgisini çekti. İşte tarihin en pahalı ve çıplak 10 sanat eseri.
İstanbul’un merkezi karlar altında olmasa da ülke çapında bir site olduğumuz için bu kış sezonunu daha rahat geçirebilmeniz [...]

Yerli güzeller

Ana sayfada her hafta bir güzelin fotoğraflarını yayınlıyoruz. Geçmiş haftalarda yayınladığımız güzelleri bu sayfada topluca bulabilirsiniz. Haftanın Güzeli · Bütün Güzeller … Bu sayfada görmek istediğiniz güzelleri bize yazın. … Oyunun En Güzeli · Güzeller Galerisi Oyunu.Güzeller Galerisi : yüzlerce ünlü manken birbirinden özel binlerce resim, galeri, video ve frikikler.yerli güzeller

Karma karışık

ana sayfada her hafta bir güzelin fotoğraflarını yayınlıyoruz. Geçmiş haftalarda yayınladığımız güzelleri bu sayfada topluca bulabilirsiniz. Haftanın Güzeli · Bütün Güzeller … Bu sayfada görmek istediğiniz güzelleri bize yazın. … Oyunun En Güzeli · Güzeller Galerisi Oyunu.Güzeller Galerisi : yüzlerce ünlü manken birbirinden özel binlerce resim, galeri, video ve frikikler.

Yabancı mankenler ve oyuncular

ana sayfada her hafta bir güzelin fotoğraflarını yayınlıyoruz. Geçmiş haftalarda yayınladığımız güzelleri bu sayfada topluca bulabilirsiniz. Haftanın Güzeli · Bütün Güzeller … Bu sayfada görmek istediğiniz güzelleri bize yazın. … Oyunun En Güzeli · Güzeller Galerisi Oyunu.Güzeller Galerisi : yüzlerce ünlü manken birbirinden özel binlerce resim, galeri, video ve frikikler.
mankenler, manken resimleri, türk mankenler, yabancı [...]

Sara Ziff

“16 yaşındaki bir modelin Paris’teki ilk çekimi. Amatörce pozlar veriyor. Kahve arası veriyor ve fotoğrafçı onu takip ediyor. Kız duruyor, fotoğrafçı kıyafetlerine dokunuyor. Daha sonra bacaklarının arasına dokunuyor ve taciz ediyor. Model şaşkınlıktan hiçbir şey diyemiyor, fotoğrafçıda birşey söylemiyor. Fotoğraf çekimini tamamlamak için stüdyoyaya tekrar geri dönüyorlar.”
Podyumların top modelerinden Sara Ziff [...]

Rahatlama-Esneme Egzersizleri

Esneme (Stretching) hareketleri yapmak vücut eklemlerini ve kaslarını rahatlatır. Spordan önce yapılan kontrollü gerinme hareketleri sakatlanmaları engellemesinin yanı sıra performansı da arttırmaktadır. İşte kendi başınıza yapabileceğiniz gerinme ve esneme hareketleri.
Celebrity Fitness eğitmenlerinden Japonya Miss Fitness’ı Miho Araki, yapılan egzersiz ne olursa olsun mutlaka esneme hareketleriyle başlanması ve tamamlanması gerektiğinin altını çiziyor.
Stretch (esneme) programlarının ilk amacı [...]

  Sohbet Girişi
 
Rumuzunu gir:
 
  Şifreni gir:
 
  Şifreniz yok ise boş bırakınız.
 

Tıbbi Sorumluluk Reddi: Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sitede yer alan yazıların her türlü kullanımı ve uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiçbir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz.Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka ilgili uzmana başvurunuz.

Hair Styles