Entries for Temmuz, 2011

Geri dönüşüm ve hurda

Geri dönüşüm ve hurda:
Geri dönüşüm son yıllarda dünyadaki zararlı gaz salınımlarının artmasıyla dahada önem kazanmaktadır.Çünkü zararlı gaz salınımları sadece çevremizi değil aynı zamanda geleceğimizde tehlikeye atmaktadır.Geri dönüşüm etkisi en çok petrol ve petrol türevi ürünlerin geri kazanımlarında çok etkili olmuştur.Bu yüzdendirki son yıllarda Türkiyede bir çok geri dönüşüm tesisi kurulmuştur.
Hurda piyasasındaki canlılıkda bunun bir göstergesidir.Hurdacılar [...]

Google Algoritması

Merhaba değerli blog okuyucuları,bugün sizlere kısaca google’ın 2011 yılının başında çıakrdığı yeni arama sonuçları algoritmasından bahsedeceğim.
Google her zaman kendini yenilir ister doodle,adwords,adsense,resim,haber ,blog hangi hizmeti verirse versin kendisini ve verdiği hizmeti mutlaka yenilir,yenileme yapmasa dahi güncellemeler yapar.
Hepiniz bildiği üzere google algoritma yapısı çok karışıktır,bu yüzden hem anlaşılması zor hemde neredeyse çözümlemesi imkansız gibidir.
Hangi sonuçlar göre [...]

  
  Sohbet Girişi
 
Rumuzunu gir:
 
  Şifreni gir:
 
  Şifreniz yok ise boş bırakınız.
 

Tıbbi Sorumluluk Reddi: Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sitede yer alan yazıların her türlü kullanımı ve uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiçbir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz.Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka ilgili uzmana başvurunuz.

Hair Styles