Entries for Kasım, 2010

Google AdWords

Google AdWords 10.yılını kutlamak amacıyla oluşturulan “AdWords 10 haritası” adwords reklam verenlerin başarı öyküleri anlatılıyor.
Sizde Google AdWords ‘a başarı hikayenizi 26 kasıma kadar video veya yazılı metin hazırlayıp göndermeniz gerekiyor.
Video veya Tanıtım yazınızın belli kriterlere uygun olması gerekiyor,bunlar;
* Adınız (soyadınızı vermeniz gerekmez) ve işletmedeki göreviniz
* Şirketinizin adı ve bulunduğu yer
* İşinizin [...]

Sohbet Yap

Sohbet Yap
Chat Yap
Sitemiz üzerinde hizmet vermek amacıyla üretilmiş olan sohbet yap servisimiz hizmete girmiştir.Değerli kullanıcılarımız sizde eşsiz bir chat ve sohbet odalarında sohbet yap manın keyfine varabilirsiniz.Vermiş olduğumuz bu hizmet tamamen ücretsiz olup hep ücretsiz olarak kalacaktır.Hoş sohbet dileriz.

  
  Sohbet Girişi
 
Rumuzunu gir:
 
  Şifreni gir:
 
  Şifreniz yok ise boş bırakınız.
 

Tıbbi Sorumluluk Reddi: Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sitede yer alan yazıların her türlü kullanımı ve uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiçbir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz.Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka ilgili uzmana başvurunuz.

Hair Styles