Entries for Mart, 2010

Bitkisel Tedavi Yöntemleri

ZEHİRLENMELER:
Biberiye yaprağı ezilerek elde edilen sıvı zehirlenmelere karşı kullanılır. Ayrıca sırta sürülürse omuriliği kuvvetlendirir.
Kahve, mantar, afyon ve nikotin gibi maddelerden oluşan zehirlenmelere karşı kullanılan değerli bir panzehirdir.
Limon gıda zehirlenmesine iyi gelir.
YORGUNLUK:
Armut içerdiği fosfor ve

Bitkiler

Zor şartlarda rahatça yaşayabilen bitkiler
Çöl bitkilerine taklit yeteneğini ve zor şartlarda yaşama özelliklerini veren alemlerin Rabbi Allah’tır.Çölün kurak ortamına yakından baktığımızda çeşitli özelliklere sahip bitkiler dikkatimizi çeker. Bu bitkiler, özel tasarımları ve farklı çeşitleriyle çok zor şartlarda rahatça yaşayabilmektedirler.

Bitkisel Tedavi Uzmanları

DR.ÖMER ÇOŞKUN:
Tabip, bilim adamı, herbalist, bitkisel ilaç araştırmacısı, yazarı ve bitki özleri üreticisidir. Ömer Coşkun bitkisel ilaç uygulanması düşünüldüğünde şifalı bitkiler ve antioksidanlarla ilgili 47 uluslararası ve 68 ulusal çalışma yapmış bir tıp doktorudur ve Türkiye’ de haklı olarak ilk akla gelen güvenilir isimdir.

Faydalı Bitkiler Nelerdir

Altın Başak Otu
Altın Başak Otu (Solidago Officinalis) İdrar tutukluğu, albümin, nefrit, üremi ve sistit tedavisinde kullanılan bir çeşit bitkidir.
Faydaları; Asabi çarpıntıları giderir. Sinir bozukluğunu geçirir. Yüksek

Bitkisel tedavi ve kullanım alanları

Ciltbakimi Tüy Dökücü Bitkiler
Doğal tüy dökücü bitkiler … Kıl çözücü kimyasal maddeler içerir. Jilete kıyasla tüyler daha yumuşak çıkar. Bir kaç dakikada etkisini gösterir ama çok dikkatli kullanılmaları gerekir.
Tüylerin yeniden çıkışı: 1 hafta.
Riskleri:
-

Zuhal Topal

ZUHAL TOPAL KİMDİR?
23 Eylül 1976 yılında istanbulda yaşama merhaba dedi,birçok başarılı proje imza attıkdan sonra adını izdivaç programı kanalda geniş aile ve reklam filmi ve selena dizisinde aynı anda oynamakla yakaladı demek yanlış olmaz.Bu olaya istinaden bazı sanatçı kişilerin hafta bir dizisi yayına girip çok yoğunum yetişemiyorum demeleri ayrı bir komedidir.Bunun en canlı örneği zuhal [...]

Esra Erol

Esra Erol kimdir?
Esra erol 12 mayıs 1982 yılında istanbulda dünyaya geldi ,adını star tv yayınlanan evlilik programıyla duyurdu o program o kadar çok moda olduki televizyon kanalları hep o tarzda program hazırlamaya başladır.Star tv deki programını zuhal topala kaptırdıktan sonra acaba ne yapıcak diye merak edenlere en iyi cevabı yine aynı saat,yine aynı formatta ATV [...]

Şifalı Bitkiler Nelerdir

KEDİOTU
Kediotunun küçük pembe-beyaz çiçekleriyle çekici bir görüntüsü vardır fakat köklerinin kokusu pek hoş değildir.Bu koku kedilerin çok hoşuna gider,bitkinin toprağını kazıp kökünü çıkarmaya çalışırlar.Bu yüzden bitkiye kedi otu denmiştir.

Bitkisel Tedavinin Alanları

Bir insan hayatının ortalama 25 senesini uyuyarak geçirir. Bu şanslı olanlar için geçerli tabi; uyumakta zorluk çeken insomniaklar için bu süre çok daha kısa. Her sorunun olduğu gibi insomnia (uyuyamama sorunu) için de bitkisel çözümler doğada mevcut.
trans Uykusuzluğa ne iyi gelir.

Müge Anlı

Müge Anlı Türk televizyon sunucusu ve magazin editör.
Yaklaşık 6 ay, Kanal Dde Pakize Sudayla birlikte Dobra Dobra programını sundu. Halen ATVde yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunuyor.
Yapılan değerlendirmelere göre, Türkiye’nin bütün bölgeleri az bulutlu ve açık olacak. Sıcaklıklar, Marmara’nın kuzeyi ile Karadeniz kıyılarında 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde 2 [...]

  Sohbet Girişi
 
Rumuzunu gir:
 
  Şifreni gir:
 
  Şifreniz yok ise boş bırakınız.
 

Tıbbi Sorumluluk Reddi: Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sitede yer alan yazıların her türlü kullanımı ve uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiçbir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz.Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka ilgili uzmana başvurunuz.

Hair Styles