sinüzit
Sinüzit Ne. Ne İşe Yarar. Sinüsler tüm insanlarda Var mı. Sinüsler nasıl ve hangi nedenlerle İltihaplanır. Kaç çeşit Sinüs iltihablanması var. Sinüzitin Belirtileri Nelerdir. Klinikte ne tür bulgular görülür. Tanı ve teşhis nasıl konur. Sinüzit tehlikelimidir. Sinüzitten korunma yolları nelerdir. Ameliyatın yeri nedir ve riskleri nelerdir. Ameliyat endikasyonları ve komplikasyonları nelerdir.

Astım ile alerji arasındaki ilişki

Bronşların hassasiyetini taşıyan ve aktaran genler yanında allerjik bir hassasiyeti aktaran genler de mevcuttur. Astım nasıl bir hastalıktır. Bir kişi bu iki olaya sebep olabilecek genleri de taşıması muhtemeldir. Alerji çeşitli organlarda belirti veren bir hastalıktır. Sadece burun mukozasında belirti verebilen bir alerjik rinit olabileceği gibi hem alerji hem egzema hem gıda alerjisi hem astım şeklinde de ortaya çıkabilir. Astım alerji olmadan da olabilir alerji ile beraber de görülebilir.

Bağırsak gazı
mide bağırsak gazıBağırsak gazları en kötü zamanlarda sizi bulabilir; önemli bir toplantı sırasında, kalabalık bir asansördeyken ya da sevgilinizle ilk randevunuzda. Bağırsak gazını (flatus) çıkarmak genellikle ciddi bir şey olmasa da, çok utandırıcı olabilir.
Bebeğim için hangi oyuncak
İşte 0-6 yaş arası çocuklarda oyun ve oyuncak seçimiyle ilgili bilmeniz gerekenler. … 0-6 yaş çocukların özelliklerini ve bu yaşlarda hangi oyun ve oyuncağın onun için yararlı olduğunu… oyuncak seçerken uzun uzun incelemek, hangi dönemlerde hangi oyuncakların daha faydalı olacağına göre tercih yapmak lazım.

Bebek beslenmesinde katı gıdalar
bebek beslenmesi katı gıdalar9 aylık bebekler artık katı gıdaları çiğneyebilirler, Çocuk beslenmesinde yapılacak değişiklikler için bu gelişimi izlemek gerekir. Çocuk beslenmesinde bütün bu hazır mamalar hiçbir endişe duyulmadan kullanılabilinmektedir. Katı veya lapa ek gıdaların verilmeye başlanması bebeğin yaşıyla artmakta. Bebek beslenmesinde özellikle ilk 6 ay anne sütü verilmesi önemli olduğundan

Bebek ve Banyo
bebek ve banyoYeni doğan bir bebeğin cildi hassastır, özel ilgi gerektirir. Burada banyo ve cilt bakım ile ilgili sorularınıza cevap bulacaksınız. Yenidoğan bebeğin cildi yumuşak ve hassastır. Uygun cilt bakımı ve banyo, anne ve bebek için iyi vakit geçirmekten başka bebeğinizin cildinin sağlığını ve dokusunu sürdürmesine de yardımcı olacaktır.