Kilo Vermenin Yolları neler? Kilolarınızdan acilen kurtulmak için yapılması gerekenler?

Hızlı kilo vermenin birçok yolu olduğunu belirten uzmanlar, sağlıklı kilo verme rejimlerinden biri seçerek kolayca zayıflayabileceğinizi belirtiyorlar.

İşte sağlıklı kilo vermenin yolları kısa ve basit adımlar:

* Tutumunuzu kontrol edin. Pozitif bir görünüm, vermek istediğiniz kiloların miktarını etkiler. Kilo verme süreci boyunca, zayıflama konusuna olumlu yaklaşın.
* Eğer henüz egzersiz yapacağınız bir yer seçmediyseniz, çevrenizdeki spor salonlarına bakın. Birçok spor salonu ücretsiz deneme üyelikleri sunuyor. Böylece, hangi spor salonunun sizin için iyi olduğunu anlayabilirsiniz.
* Haftada 3 kez ağırlık çalışmanın yanında, haftada en az iki kez 45 dakika yoğun kardiyo rejimine başlayın. Bu kilo vermeniz için egzersiz kadar önemli bir adımdır.
* Farklı beslenme seçenekleri araştırın. Dergilerde ve online internet sitelerinde çok çeşitli diyet seçenekleri bulunuyor. Ancak, bir diyeti seçmeden önce doktorunuza da danışın.
* İhtiyaçlarınız ve nitelikleriniz yönünde odaklanan bir diyet seçin. Sürekli bu diyetle yaşayacağınız için nefret edeceğiniz bir seçenek olmamalı, zevkle uygulayacağınız bir diyet seçin. Bazı programlar oldukça pahalı olabiliyor ve özel yiyecekler almanızı gerektirebiliyor. Bu nedenle, ucuz ve basit bir diyet seçin.
* Diyetle egzersiz programını bir arada uygulayın. Kilo vermek zaman alabilir, bu nedenle sabırlı olmak ve vazgeçmemek gerekiyor.

Kilo verme yollarında önünüze çıkan engellere takılmamanız dileğiyle…

Kuru cilde sahip olan kişilerde; sıcak ve soğuk havalardan etkilenme, donuk cilt rengi, kırışıklık, kızarıklık, yanak ve kaş bölgesinde kepeklenme sorunu görülebilir.

Elma Sirkesinin Faydaları ve Cilt Bakımı

Cildin ihtiyacından daha az yağ üretmesi; cilt esnekliğini ve elastikiyetini olumsuz etkiler. Bu nedenle kuru ciltlerde erken yaşlarda mimik kırışıkları oluşabilir.

Kuru ciltlere özel pratik cilt bakım önerilerimizle; sağlıklı ve parlak cilde sahip olabilirsiniz. Aynaya baktığınızda mutlu bir yüz görmek istiyorsanız cilt bakımınıza özel zaman ayırmanızı tavsiye ediyoruz.

Elma Sirkesi Bakımı

Elma sirkesi içeriğindeki E vitamini sayesinde cildi tahriş etmeden derinlemesine temizler, cildin su ihtiyacını karşılar pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Cildi nemlendiren elma sirkesi; cilt kırışıklıklarının oluşmasını önler. Elma sirkesinin PH değeri; cildimizin PH değeri ile yaklaşık olarak aynıdır. Bu sayede cildin koruyucu tabakasının yenilenmesine de destekler. Ayrıca, cildin kızarmasını ve kaşınmasını önler.

Elma Sirkesi Bakımı için Malzemeler,

* 2 çay kaşığı elma sirkesi
* 1 su bardağı su
* 2 çay kaşığı kavun suyu

Elma Sirkesi Bakımı Hazırlanışı ve Uygulaması,

* Tüm malzemeleri cam bir kasede karıştırın.
* Karışımı banyo sonrası cildinize pamuk yardımıyla uygulayın.
* 15 dakika bekleyip ılık suyla durulayın.