Güne artık daha zinde ve formda başlayacaksınız

Doktorum sağlık konusunda en doğru bilgi ve öneriyi, tıp dünyasının seçkin ve güvenilir isimlerini konuk alarak birinci elden halka ulaştırmaya devam ediyor. . Sunumunu Zahide Yetiş ile birlikte Dr. Aytuğ Kolankaya’nın yaptığı Doktorum, hafta içi her gün sabah 08:45 – 11.20 saatlerinde canlı olarak ekrana geliyor.
Sağlık konularını eğlenceli, basit ve renkli bir biçimde ekrana taşıyan Doktorum ayrıca tıbbi yöntemler ve uygulamaları stüdyo ortamına taşıyor hatta açık kalp operasyonu gibi büyük operasyonları bile canlı olarak ekrana taşıyor.
Yalnızca sağlık sorunlarını ve tedavilerini değil hastalıklardan korunma yollarını, sağlıklı beslenme önerilerini, yaşam kalitesini arttıracak püf noktalarını da izleyenlerine yine konunun uzmanlarını konuk ederek ulaştıran Doktorum, iddialı ve renkli tarzıyla izleyenleri ekrana bağlıyor.
Doktorum, ayrıca canlı telefon bağlantılarıyla izleyenler ve konuk doktorlar arasında sağlıklı bir köprü oluşturuyor.

08 Mart Pazartesi - “Genç Kalmak ve Sağlıklı Yaşlanmak”

Sunuculuğunu Zahide Yetiş ve Op. Dr. Aytuğ Kolankaya’nın yaptığı Doktorum’da 8 Mart Pazartesi günü “Genç Kalmak ve Sağlıklı Yaşlanmak” konusu Avrupa Önleyici Tıp ve Anti Aging Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Hasan İnsel farkıyla ele alınacak.

Genç kalmanın estetik operasyonlarla genç görünebilmek derdinden başka bir konu olduğu artık herkes tarafından biliniyor. Dr. İnsel programda estetik müdehalelerle yapılanların dışında sağlıklı hayat tarzını belirleyek nasıl genç kalabileceğimizin yollarını anlatacak, kuşaklar boyu yararlanılabilecek bilgiler verecek.
Programın sürpriz konuğu ise herkesin çok sevdiği usta haberci Uğur Dündar olacak. Uğur Dündar, yıllara meydan okuyan görüntüsünün sırlarını Doktorum izleyicileri ile paylaşacak, sağlıklı yaşam formüllerini açıklayacak.
Diyetisyen Müge Başer de sağlıklı yaşam için neler yenmemeli sorusunun cevabını verecek.
Dr. Hasan İnsel, Uğur Dündar ve Diyetisyen Müge Başer yarın, hem stüdyo konuklarının hem de canlı telefon ve e-posta yoluyla Doktorum’a ulaşan izleyenlerin sorularını yanıtlayacak.

Dr. Hasan İnsel
Adres: Intermed Teşvikiye Cad. No 143 Nişantaşı
İrtibat no: 0212 444 16 33

Diyetisyen Müge Başer
0212 225 06 60
Adres: Teşvikiye Cad. Bayer Apt. No: 63 Nişantaşı

09 Mart Salı - “Evlilik ve Cinsellik”

Sunuculuğunu Zahide Yetiş ve Op. Dr. Aytuğ Kolankaya’nın yaptığı Doktorum’da 9 Mart Salı günü “Evlilik ve Cinsellik” konusu İstanbul Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğan Şahin ve Psikolog Dr. Nur Velidedeoğlu Kavuncu
ile masaya yatırılacak.

Evlilik aşkı öldürür mü, doğumdan sonra cinsel hayat biter mi, cinsel isteksizliğin altında yatan sebepler, evliliklerde eşler birbirlerini neden aldatıyor gibi soruların cevaplarının yanısıra uzmanlarımız evliliği kurtarmanın altın formüllerine dair önemli açıklamalar yapacak. Dr. Doğan Şahin ve Psikolog Dr. Nur Velidedeoğlu Kavuncu Salı günü, hem stüdyo konuklarının hem de canlı telefon ve e-posta yoluyla Doktorum’a ulaşan izleyenlerin sorularını da yanıtlayacak.

Prof. Dr. Doğan Şahin
0212 243 40 32

Psikolog Dr. Nur Velidedeoğlu Kavuncu
Adres: Cemil Topuzlu cad. No: 28 - 11
Çiftehavuzlar
0216 467 32 44

10 Mart Çarşamba - “El ve Ayak Uyuşmaları”

Doktorum’da10 Mart Çarşamba günü “El ve Ayak Uyuşmaları” konusu Hacettepe Üniversitesi Nöroloji Anabilim Dalı Üyesi Prof. Dr. Ersin Tan ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr Temel Yılmaz farkıyla ele alınacak.

El ve ayak uyuşmalarının nedenleri, bu tür uyuşmaların beyin tümörü, kas ya da omuriliği kanseri, kalp krizi habericisi olup olmadığını nasıl anlayabileceğimizi, uyuşmaların hangi aşamasında mutlaka doktora başvurulması gerektiği gibi soruların en doğru cevaplarını yine uzmanlarımız verecek.
Prof. Dr. Ersin Tan ve Prof. Dr. Temel Yılmaz Çarşamba günü hem stüdyo konuklarının hem de canlı telefon ve e-posta yoluyla Doktorum’a ulaşan izleyenlerin sorularını yanıtlayacak.

Prof. Dr. Ersin Tan
0312 428 17 92
0312 305 18 09

Prof. Temel Yılmaz
0212 296 91 59

11 Mart Perşembe - “Sağlıklı Yaşam”

Doktorum’da 11 Mart Perşembe günü “Sağlıklı Yaşam” konusu İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Gürkan Kubilay ile enine boyuna konuşulacak.

Yaz geliyor… Hanımlar diyet listelerini ellerine almaya başladı. Peki ama tatilde alınan 2-3 kilo ölümümüze neden olacak biçimde nasıl tehlike yaratabilir, yalnızca göbek ya da yalnızca kalça bölgesinden zayıflamak isteyenler ne yapmalı, bölgesel zayıflama aletleri faydalı mı, tek seansta 3-4 kilo vermek mümkün mü? Bunlar ve bunlar gibi günlük hayatta nerak ettiğimiz ve sürekli konuştuğuz soruların cevabı İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Gürkan Kubilay farkıyla ekrana gelecek.
Dr. Gürkan Kubilay, Perşembe günü hem stüdyo konuklarının hem de canlı telefon ve e-posta yoluyla Doktorum’a ulaşan izleyenlerin sorularını yanıtlayacak.

Adres : Bağdat Cad. Dervişoğlu Apt. No:23 Kat:2 Daire:4 Kızıltoprak Kadıköy
Tel: (0216) 345 34 87
(0216) 418 25 74

12 Mart Cuma - “Dolaşım Bozukluğu ve Selülit”

Sunuculuğunu Zahide Yetiş ve Op. Dr. Aytuğ Kolankaya’nın yaptığı Doktorum’da 12 Mart Cuma günü “Dolaşım Bozukluğu ve Selülit” konusu Prof. Dr. Kürşat Bozkurt ile tüm detaylarıyla konuşulacak.

Dolaşım bozukluğu kalp spazmına yol açar mı? bacak ve ayaklardaki şişliğin nedeni dolaşım bozukluğu mudur? Dolaşım bozukluğu hangi tür cilt sorunlarına yol açar? Varis ameliyatları riskli midir? Kadınların korkulu rüyası selülit neden olur, kalıcı olarak nasıl önlenir? gibi merak edilen sorular Prof. Dr. Kürşat Bozkurt’un açıklamalarıyla cevap bulacak.
Programda ayrıca Suna Dumankaya da cilt konusunda iyileştirici etkileri test edilmiş olan tamamlayıcı tıp öğelerini anlatacak.

Prof. Dr. Kürşat Bozkurt
0212 414 33 28

Suna Dumankaya
0216 478 49 45
Türkiye’nin en farklı sağlık programı ‘Doktorum’, Türkiye’nin en prestijli TV kanalı Kanal D’de…
Hafta içi her gün 08.30-10.30 saatleri arasında ekrana gelecek olan ‘Doktorum’, sağlık konusunda en doğru bilgi ve öneriyi, tıp dünyasının seçkin ve güvenilir isimlerinden almaya olanak tanıyacak.
Moderatörlüğünü Dr. Serdar Önal’ın yaptığı ‘Doktorum’un diğer sunucuları Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Aytuğ Kolankaya ve Medikal Estetik Doktoru Dr. Seran Göçer.
Alışılagelmiş sağlık programlarından bir hayli farklı olan “Doktorum”da, sağlıkla ilgili kafa karıştıran, ağır ve anlaşılması zor konular, gerçek hayat hikâyelerinden yola çıkarak basit ve anlaşılır bir dille, uygulamalı olarak anlatılacak.
Her gün iki farklı konunun ele alınacağı programda, tıp dünyasının seçkin profesyonelleri ve hastalar stüdyoda bir araya gelecek. Hastalar, hastalıklar, çığır açan yeni tedavi yöntemleri ve tıp dünyasındaki son gelişmeler kimi zaman stüdyoda seyircilerin gözü önünde veya bir hastanenin muayene odasından canlı olarak ekrana taşınacak.
Daha bitmedi!. Uzman doktorlar, her türlü hastalıkların üstesinden gelerek sağlığına kavuşmuş kişileri ağırlayacak, mucizevi hikâyeleri izleyiciyle paylaşacak ve ömür boyu unutulmayacak başucu bilgileri verecek.
‘Doktorum’ çok farklı; çünkü tıp eğitimi almış, tıp dünyasındaki gelişmeleri yakından takip eden gerçek doktorlar sunacak.
‘Doktorum’ çok farklı; çünkü bilimsel olarak kanıtlanmamış hiçbir tedavi yöntemine ve tavsiyeye yer vermeyecek, doğru bilinen yanlışları zihinlerden silecek.
Dolayısıyla sağlıkta son noktayı, her sabah “Doktorum” koyacak.
Kanal D ekranlarında yepyeni bir program daha başlıyor. ” Doktorum” isimli bu programda sağlıkla ilgili tüm öğrenmek istediklerinize cevap bulabileceksiniz. Sağlıkla ilgili tüm merak ettikleriniz hakkında en güvenli bilgiye ulaşabileceğiniz bir program.