THE NWE MOON ALACAKARANLIK İZLE:
Konak Filmi:
Tür : Gerilim
Gösterim Tarihi : 30 Ekim 2009
Yönetmen : Cem Akyoldaş
Senaryo : Mehmet Akif Turgut , Funda Çetin
Görüntü Yönetmeni : Taylan Sancaktar
Yapım : 2009, Türkiye
Oyuncular:Funda Çetin , Almeda Abazi , Kerem Fırtına , Sevil Uyar , POgün Kaptanoğlu , Öykaşhan Yılmazel , Damla Debre , ü Akay , Melahat Abbasova , Gökhan Çelebi
Üniversitede eğitim gören 6 öğrenci kültür mirası konulu bir ödeve tabi tutulurlar onların seçme şansı yoktur safranboluyu resmedeceklerdir. Safranbolu ya gelirken araçları arızalanır ve yardıma garip görünüşlü birisi gelir. Aksilik bu ya rezervasyonlarıda iptal edilmiştir artık birde kalacak yer sorunları vardır. Sanki birileri onların üzerine oyun oynuyordur ve boş bir konakta kalmaya zorluyordur .İlk başta sorun görünmesede saat ilerledikce bir birinden garip olaylar olmaya başlar.

CEMALİM FİLMİ:
Yönetmen : Aydın Sayman
Senaryo Yazarı : -
Tür : Dram , Duygusal
Etiketler :
Eklenmiş bir etiket yok. Etiket Ekle
Ülke : Türkiye
Süre : 90 90 dk.
Cemalim türküsünü nasıl bilirsiniz ne anlatmak istiyor hiç düşündünüzmü? Suna bu türkünün kaynağını araştırmaya koyulur ve Ürgüp’ün Karlık köyünden zengin bir aileden olan Cemal haince öldürülmüştür. Cemal çok iyi bir insan olduğu ve sevildiği için herkes yas tutar ve üzülür. Cemalin oğluda hasat zamanı at tepmesi sonucu hayatını yitiri ve felaket dahada büyür.

THE ROAD :
Tür : Dram / Gerilim
Yönetmen : John Hillcoat
Senaryo : Joe Penhall , Cormac McCarthy (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Javier Aguirresarobe
Müzik : Warren Ellis , Nick Cave
Yapım : 2008, ABD
Oyuncular:Guy Pearce (Eski asker) , Viggo Mortensen (Baba) , Kodi Smit-McPhee (Oğul) , Charlize Theron (Karısı) , Robert Duvall (Yaşlı Adam) , Garret Dillahunt (Gangster) , Molly Parker (Sıcakkanlı Kadın) , Michael K. Williams (Hırsız) , Garret Dillahunt (Çete Üyesi)
Güçlü oyuncu kadrosuyla gelecekteki kıyamet uyarlamısını konu alan film en iyi satanlar listesinde yer alan kitap gibi çok konuşulacağa benziyor. Kıyamet sonrasında Amerika tam bir yangın yerinden farksızdır. Bir baba ve oğlunun istikametide Amerika kıyılarıdır. Amerikanın bir ucundan öteki ucuna yol alırken yanlarında sadece basit bir tüfek vardır. Asıl problem hava koşullarıdır ve nereye gittiklerine bilememektedirler ve karşılarına çıkan haydutlardır. Film bilim kurgu kategorisinde olsada tarzı western dir.

2012 FİLMİ:
Sinemalar.com Puanı:8.8/10
Yapım:2009 ABD, Kanada
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Gerilim, Psikolojik
Yönetmen ,Senaryo ve Yapımcı:Roland Emmerich
Süre:2 saat 22 dakika.
Gösterim Tarihi:13 Kasım 2009 (Ülkemizde)
Başrol Oyuncuları:John Cusack, Amanda Peet, Danny Glover, Thandie Newton, Woody Harrelson.

Yılın en çok ilgi çeken filmi özellikle ülkemizde çok reklamı yapıldı. Uluslar arası film oteritelerince altı küsur puan alırken ülkemizde dokuz puana kadar ulaşmış durumda. Sinemalar.com’da en iyi 50 film arasında 49. sırada olduğununda altını çizelim. Filmin konusunu afişinden ve isminden belli olsada biraz bahsedelim bazı kehanetçilere göre 2012 yılında kıyametin kopacağı ve insanlığın sona ereceğinden görüşünü öne sürerler. Filmimizde bundan esinlenerek 2012 kıyamet filmini yapmışlar.

Beauty and the Beast film izle
Yapım: 2009 ~ Avustralya
Tür: Fantastik
Yönetmen: David Lister
Senaryo: David Lister
Yapımcı: Grant Bradley, Dale G. Bradley
Görüntü Yönetmeni: Nino Gaetano Martinetti
Güzel Belle ve korkulan Beast arasında geçen yasak bir aşkı konu alan filmde köylüler vahşice öldürülüyorlardır. Kasabadaki kargaşanın nedeni güce aç olan cadının kötü niyetli Troll ü öldürmek istemesinden kaynaklanmaktadır.

ALACAKARANLIK THE NEW MOON İZLE:
Tür : Romantik / Gerilim / Fantastik
Gösterim Tarihi : 20 Kasım 2009
Yönetmen : Chris Weitz
Senaryo : Melissa Rosenberg , Stephenie Meyer (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Javier Aguirresarobe
Müzik : Alexandre Desplat
Yapım : 2009, Avustralya
Oyuncular Kristen Stewart (Bella Swan) , Robert Pattinson (Edward Cullen) , Taylor Lautner (Jacob Black) , Ashley Greene (Alice Cullen) , Peter Facinelli (Dr. Carlisle Cullen) , Elizabeth Reaser (Esme Cullen) , Kellan Lutz (Emmett Cullen) , Nikki Reed (Rosalie Hale) , Jackson Rathbone (Jasper Hale)
Stephenie Meyer kült filmler içerisinde yerini alacak olan alacakaranlık filminin ikinci serisi ve ikinci kitabından uyarlanan Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay’da insanlarla vampir ırkı arasında ki romans yeni bir ortama taşınıyor Bella Swan vampir Edward Cullen’ın aşkına karşılık için kaderle savaşıyor. Artık oda bu doğa üstü dünyanın bir parçasıdır. Hal böyle iken bu dünyanın derinliklerinde kendisini dahada tehlikeye sokacak olan bi çok kadim sırrıda öğrenecektir. Edward Bella yı korumak için ondan ayrılmak zorunda kalır. Bella ergenlik dönemine adım attığı bu günlerde başını belaya soktukça Edward’ı kendisine çektiğinin farkına varmıştır. Edward la beraber olmak için kendisini her türlü tehlike içine atmaya başlamıştır. Eski çocukluk arkadaşı Jacob Black ile bir motorsiklet tamir eder. Bella nın kalbi bi nebze Jacobla tamir olur fakat Jacob un da kendine ait sırları vardır. Bella bu kabilenin sırlarını öğrenmiştir ve orman da ki tehlikeden büyük kurtlar sayesinde kurtulmuştur bi yandanda Edward in neden kendini terkettiğinin farkına varmaya başlamıştır.